Sant Feliu de Pallerols celebra la festa major confinada aquest cap de setmana

Des d’aquest divendres i fins dilluns s’ha adaptat el programa a la situació actual amb la majoria d’actes retransmesos a través de les xarxes socials. La Comissió de Festes també ha preparat uns altaveus que reproduiran la festa des de dalt del campanar. Malgrat tot, el coronavirus ha ajornat el concert d’Oques Grasses o Di-Versiones fins a l’any que ve.

 

La festa major confinada de Sant Feliu de Pallerols manté alguns dels actes més tradicionals (Aj. Sant Feliu de Pallerols)

Sant Feliu de Pallerols ha hagut de preparar de pressa i corrents una festa major adaptada a l’estat d’alarma. Per aquest motiu, i davant la impossibilitat de fer esdeveniments amb grans aglomeracions, les xarxes socials i la televisió del municipi seran els encarregats de retransmetre tots els actes. No hi faltaran ni artistes locals ni uns dels protagonistes del confinament: els balcons. L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols és Artur Colomer.

 

Intentaran posposar concerts

Tot i que Colomer reconeix la decepció que suposa fer-ho en aquestes circumstàncies, afirma que tots els actes que no s’han pogut fer aquest any, com el concert d’Oques Grasses o Orquestra Di-Versiones, s’intentaran traslladar al 2021.

 

Tot i el confinament, Sant Feliu ha programat més d’una vintena d’actes per aquest cap de setmana. Un dels més esperats és el ball dels cavallets, els gegants i la mulassa que es farà en diferit per la televisió local del poble. També hi haurà un parlament de l’alcalde per donar el tret de sortida i focs artificials que posaran punt i final. També hi haurà concerts, teatre o vermuts; tot a través de les xarxes socials o els balcons dels veïns i veïnes de Sant Feliu.

Respon