Sant Feliu de Pallerols fa un pas endavant en l'àmbit comunitari del poble

A partir d’aquesta setmana s’ha incorporat una tècnica dinamitzadora que té l’objectiu de millorar la relació entre entitats i treballar per als col·lectius del poble. L’Ajuntament havia detectat un rebuig per part dels veïns a formar part d’entitats a causa de les exigències legals que hi ha avui dia. 

Imatge de la plaça de Sant Feliu


Un dels principals objectius del nou perfil contractat per l’Ajuntament és assessorar i acompanyar en la creació del teixit associatiu del poble. També haurà de treballar per establir relacions entre administracions, població i tècnics de forma transversal. Es tracta d’un agent que fins ara no existia i que la seva arribada vol ser un punt d’inflexió en la dinamització comunitària de Sant Feliu. Gràcies al conveni signat amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, el poble ha pogut tirar endavant aquesta millora. El seu alcalde, Joan Casas, explica a Ràdio Olot algunes de les tasques que portarà a terme la nova tècnica:

“Havíem detectat una certa por a participar”

L’Associació de Voluntariat de Sant Feliu de Pallerols és una entitat que havia treballat per tirar endavant diferents projectes socials a la vila. Ara es necessita reactivar, reforçar i engrandir. Casas explica que el consistori havia detectat “una certa por” entre els veïns a l’hora de formar part d’una entitat:

 

A partir d’aquesta setmana Sant Feliu posarà fil a l’agulla per trobar solució a aquesta problemàtica social. Amb la incorporació d’aquest perfil a l’Ajuntament, Sant Feliu s’unirà a les poques poblacions de la comarca que compten amb aquest actor: Olot i Mieres són les altres localitats que tenen perfils semblants.

Respon