Sant Jaume de Llierca creu que la sentència del TSJ sobre la Planta els dona la raó

Sant Jaume de Llierca veu la sentència del TSJ com un punt a favor seu. El fet que el veredicte anul·li “parcialment” el Pla Especial, fa que l’Ajuntament segueixi defensant que la ubicació de Can Coma de Baix no és correcta. El seu alcalde diu a Ràdio Olot que ara caldrà obrir un “procés de negociació” amb el Consell Comarcal.

L’alcalde de Sant Jaume, Jordi Cargol, als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Blancs i negres a la sentència del TSJ. Sant Jaume veu positiu el fet que el Tribunal obligui a modificar el Pla Especial. El jutge afirma que la planta no pot trepitjar sòl protegit i cal modificar els accessos de la infraestructura. Per això, l’alcalde de Sant Jaume, Jordi Cargol, creu que la sentència “anul·la el pla actual” i obliga a redactar-ne un altre.

 

Per aquestes raons, l’Ajuntament de Sant Jaume seguirà defensant que Can Coma de Baix no és “el millor lloc” per a la Planta. Cargol creu que ara cal encetar un “període de diàleg” amb el Consell.

 

La sentència del TSJ sobre la Planta de Triatge de la Garrotxa encara pot tenir recorregut. Les parts demandants (Ajuntament i Agrupació de Naturalistes) poden presentar recurs de cassació. Si ho fan, es portaria la causa al Tribunal Suprem. Des de Sant Jaume diuen a aquesta emissora que ho estan valorant.

 

Consulta la sentència del TSJ sobre la Planta de Triatge

Respon