Sant Joan està de festa aquests dies amb els elements clàssics

La Nit de les Dones d’Aigua donarà el tret de sortida a quatre dies de festa major a Sant Joan les Fonts. No hi faltaran les propostes musicals ni els actes que ja són tota una tradició, com la serenata de l’alcalde, el ball de festa major o el dinar popular de tornaboda. La novetat és la presentació dels blísters.

Nit dones Aigua


Sant Joan les Fonts es vesteix de gala per viure la seva festa major, que comença avui i s’allargarà fins diumenge. Quatre dies amb activitats de tot tipus i per a tots els públics. La primera és un plat fort: la Nit de les Dones d’Aigua. Un espectacle original del municipi que l’any passat no es va poder fer per culpa del mal temps.

La Nit de les Dones d’Aigua, el piromusical i el ball amb el Duet de Franch és la proposta del municipi per aquesta revetlla de Sant Joan. Barreja festa i tradició, un còctel que continuarà cada nit. Dissabte, amb el ball de festa major, i demà divendres amb la serenata de l’alcalde amb l’orquestra Meravella. Un acte que només pot començar amb la presència de l’alcalde, que està dret tota l’estona…

En canvi, l’acte que és tota una novetat aquest any serà la presentació dels blísters de dissabte a les onze del matí. L’objectiu, tal com explica la regidora Helena Dorca, és redescobrir el patrimoni natural del poble i potenciar aquesta vessant turística.

Divendres, a la festa major de Sant Joan hi haurà el concurs de pesca, la missa i el ball de la faràndula i el lliurament dels premis del 37è concurs de fotografia; dissabte, el torneig de pàdel i el tir al plat, i diumenge, la trobada de cotxes antics, les finals del torneig de pàdel, la festa infantil, el dinar popular de tornaboda amb un concert del Cor Safari i la presentació del nou videoclip de Clara Sánchez-Castro.

Respon