Sant Joan les Fonts diu adéu al carnaval garrotxí

Aquest cap de setmana el poble tancarà més de dues setmanes de festa i disbauxa a la comarca. Els actes es concentraran dissabte amb el Carnaval Infanti i la posterior Gran Rua, on hi participaran una desena de colles. No hi faltaran els grups locals com La Santjoanenca o els Stokats.

El de Sant Joan les Fonts és l’últim carnaval de la Garrotxa (Ajuntament Sant Joan les Fonts)

Durant dos caps de setmana, les colles garrotxines han visitat, ballat i guanyat a diferents rues de la demarcació. Tot i això, n’hi ha algunes que encara en volen més. Aquest dissabte prop d’una desena de carrosses participaran en el carnaval de Sant Joan les Fonts, l’últim que se celebra a la comarca. La tècnica de joventut del municipi, Janina Subirana, explica a Ràdio Olot que s’hi viu un ambient molt diferent a altres carnavals.

 

L’ambient festiu ja es respirarà des de dissabte al matí. Serà amb el Carnaval Infantil, que iniciarà la jornada amb una tamborrada i un ball pels més petits. A la tarda, la Gran Rua començarà a les 17h i s’allargarà fins al sopar. Subirana explica que hi ha qui participa en les dues activitats.

 

Les dues colles locals de Sant Joan les Fonts no hi faltaran. A part de participar en la Gran Rua, també ho faran des dels fogons. Els Stokats han organitzat el dinar que serà el punt final del carnaval infantil, i la Santjoanenca prepararà el sopar per dir adéu, un any més, al carnaval a la Garrotxa.

Respon