Sant Joan les Fonts entregarà vals de descompte als veïns perquè comprin als comerços del poble

És una de les mesures d’un pla de reactivació econòmica que el municipi ha posat en marxa amb una dotació de 66.000 euros. També hi haurà una línia per a autònoms i empreses turístiques. 

L’Ajuntament de Sant Joan (Ràdio Olot)


El pla s’ha dotat amb els diners que no es van gastar amb alguns esdeveniments que el municipi va haver de suspendre per la pandèmia. Aquella despesa prevista per Sant Joan les Flors, Les dones d’Aigua o la Fira de la Bruixeria ara s’ha destinat al pla de reactivació econòmica. En parla l’alcaldessa accidental de Sant Joan les Flors, Anna Serra.

 

En total, el pla està dotat amb 65.900 euros i cobreix dues línies d’ajudes: una per autònoms i empreses turístiques (amb ajudes de 300 euros) i una altra línia per a comerços i famílies del poble. Aquesta última consistirà en l’entrega de vals de descompte de 20 euros perquè els veïns puguin gastar-se als establiments de proximitat.

 

Per obtenir el val de descompte caldrà presentar una instància. L’Ajuntament preveu que hi puguin accedir 1.200 famílies i que si funciona, es pugui repetir la promoció en una altra època de l’any. El consistori ha previst que el pla de reactivació econòmica pugui arribar a més de 120 autònoms del municipi, 12 empreses turístiques i més d’una cinquantena de comerços.

 

Respon