Sant Joan les Fonts tanca la celebració dels carnavals aquest dissabte

El cartell d’aquest any s’inspira amb el fet que el Rei i la Reina del Carnaval d’Olot siguin de la colla Santjoanenca. El seu autor ha estat l’artista Vidal Rubió.

El cartell del carnaval de Sant Joan (Aj. Sant Joan les Fonts)

Primer va ser el precarnaval de Besalú, després el cap de setmana grans de carnestoltes, el d’Olot i finalment Sant Joan tanca el seguit de setmanes amb les festes de disfresses. Aprofitant l’avinentesa que aquest any la colla Santjoanenca ha presentat el Rei i la Reina del Carnaval de la Garrotxa, l’artista Vidal Rubió s’ha inspirat per fer el cartell del Carnaval de Sant Joan les Fonts. L’artista ha volgut ressaltar aquest fet amb un joc de colors i lletres relacionats amb el tema de la carrossa d’aquest any anomenat `Somni Tropical’ i que ha quedat tercer al Carnaval d’Olot. En dóna més detalls el mateix Rubió.

A partir de dissabte al matí, hi haurà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics per celebrar el carnaval de Sant Joan les Fonts, l’últim a la nostra comarca. A les 10:30h del matí es donarà el tret de sortida al Carnaval Infantil a la Plaça Major i com cada any faran una rua pels carrers del municipi. A la rua hi participaran també els timbalers Dum, Dum, Dum i el Rei i la Reina del Carnaval de la Garrotxa. Un cop acabada aquesta primera part es farà la tradicional crema del Rei de Carnestoltes al Prat de Can Miquelet. A les 17h la Gran Rua de Carnaval començarà el seu trajecte i es faran dues voltes passant pels carrers Mossèn Bartomeu, Francesc Caula i Secretari Moret.

Després del Sopar de Germanor, al mateix Pavelló Poliesportiu es farà el Ball de Carnaval amb DJ. L’entrada serà gratuïta i oberta a tots els públics. És la darrera oportunitat per poder gaudir del Carnaval abans no s’acabi els actes previstos per a celebrar-ho.

Respon