Sant Joan no vol perdre la màgia de la Fira de la Bruixeria

Tot i la cancel·lació de la fira, aquest diumenge es farà un acte simbòlic. El Prat de Can Miquelet acollirà un “ritual de sanació”.  A més també hi haurà una presentació de les àvies remeieres i l’entrega dels premis del concurs literari. Segons l’Ajuntament, és una manera senzilla i adaptada a la situació que ha de permetre recordar l’esperit de l’esdeveniment més important a Sant Joan les Fonts. 

Imatge d’una de les edicions passades de la Fira de la Bruixeria


Aquest cap de setmana el poble garrotxí hauria celebrat la quinzena edició d’una fira que els últims anys ha acollit més de 2.000 persones. Per aquest volum de visitants que implica la fira, l’ajuntament ha decidit, finalment, cancel·lar l’edició d’aquest 2020. L’alcaldessa accidental de Sant Joan les Fonts, Anna Serra, explica que durant l’estiu s’havien plantejat una fira de proximitat.

 

Tot i la cancel·lació, s’ha tirat endavant un acte simbòlic que es farà al Prat de Can Miquelet. Es tracta d’un ritual de sanació.

 

El ritual de sanació sol ser l’acte que habitualment obre la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts. Es farà diumenge a les dotze del migdia. Abans, també hi haurà una presentació de les àvies remeieres de l’Associació Pedra Tosca i l’entrega dels premis del concurs literari de contes fantàstics.

Respon