Sant Joan posa al dia el seu ajuntament després de 30 anys sense inversions

Sant Joan les Fonts ha fet obres de millora al seu ajuntament per posar-lo al dia. Des de la seva estrena a finals dels anys 80 poc s’hi havia fet i s’incomplien temes de normativa en aspectes com la il·luminació. La posada al dia ha estat una de les principals inversions d’aquest any amb un pressupost de 20.000€.

ajuntament-sant-joan

30 anys sense tocar gaire res en un ajuntament han obligat a fer actuacions importants, sobretot a la planta baixa de Sant Joan les Fonts. El motiu és que els temps han canviat i l’espai no estava preparat per adaptar-s’hi: en prou feines hi havia ordinadors i encara menys Internet o fibra òptica. Això, i que els llums incompleixen normativa, és un dels temes que ha obligat a actuar segons l’alcalde, Joan Espona.

No tothom ho entén

Espona admet que hi ha hagut alguns veïns que no han acabat d’entendre que s’hagin dedicat diners a fer obres a l’edifici de l’Ajuntament. Segons els pressupostos actualment vigents, es destinen 20.000€ a fer aquestes actuacions amb ajudes d’altres administracions. Espona diu que no sempre van els diners a aquelles partides que voldrien i ells consideren prioritaris i per això reclama que es reconegui “la majoria d’edat” als ajuntaments. Creu que els consistoris haurien de poder decidir a on inverteixen els ingressos d’administracions superiors.

Aposta congelada

D’altra banda, Sant Joan ja ha aprovat les ordenances de cara a l’any que ve. En un pla extraordinari, es va aprovar congelar l’import de la taxa d’escombraries pel 2017.

Respon