Sant Privat d’en Bas redueix la programació de Festa Major a dos actes

El nucli no renuncia a la seva festa i ha preparat una programació reduïda pensada per als seus veïns. L’ofici solemne i una audició de sardanes són els únics actes que se celebraran aquest diumenge. La dificultat per mantenir les mesures de seguretat ha portat a la Comissió de Festes de Sant Privat a prendre aquesta decisió.

Sant Privat ha reduït la programació per celebrar la festa major (Ajuntament de la Vall d’en Bas)

Ni el Carnaval d’Estiu, ni el Ball de Sant Isidre, ni l’obra de teatre. Cap dels tres actes més populars de la festa major de Sant Privat es manté a la programació aquest 2020. La pandèmia i la dificultat per seguir els protocols han obligat a renunciar a la celebració tal com la coneixíem i només s’han mantingut l’ofici solemne i l’audició de sardanes. La presidenta de la Comissió de Festes del poble, Júlia Soler, explica que el principal objectiu era “celebrar alguna cosa”.

 

Tant en l’ofici solemne com en la audició de sardanes el públic tindrà assignat una cadira. Les sardanes, per tant, no es podran ballar, sinó que només es podran escoltar.

 

L’ofici solemne se celebrarà aquest diumenge a les 12 i tot seguit, es farà l’audició de sardanes. La festa major de Sant Privat d’enguany està pensada únicament pels veïns del nucli de la Vall d’en Bas. Juntament amb els Hostalets de Bas, són els únics pobles del municipi que de moment han tirat endavant una programació festiva aquest estiu.

Respon