Santa Pau començarà el curs escolar amb obres a l’escola

El fet que l’empresa responsable de l’ampliació del centre deixés a l’estacada l’Ajuntament, ha fet endarrerir uns treballs previstos per al juny passat. L’alcalde avisa que caldrà preveure molt bé com conviuran durant el curs els camions i els alumnes.

L’escola de Santa Pau. (Pau Masó)

El març d’aquest any, l’empresa que havia de fer les obres de l’Escola Joan Maragall de Santa Pau es va fer enrere. Això va comportar que s’hagués de convocar un nou concurs i seleccionar una nova empresa. Aquest procediment s’ha fet durant el passat mes de juliol i a l’espera de conèixer qui dirigirà l’obra, l’Ajuntament ja pensa com s’ho farà el centre per conviure amb les obres. L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys diu a Ràdio Olot que “no serà fàcil”.

 

Les obres han de permetre ampliar una escola que ha quedat petita i que a finals de curs hauria de tenir espai per acollir una cinquantena d’alumnes nous. L’alcalde de Santa Pau explica els motius que van provocar que l’empresa constructora es fes enrere en el seu moment.

 

Els treballs d’ampliació de l’escola estan valorats en mig milió d’euros i tenen un termini de sis mesos. Començaran aquest setembre, però des de l’ajuntament preveuen que puguin allargar-se tot el curs.

Respon