Santa Pau i Tortellà es vesteixen de festa major

Cap de setmana de festes majors a la Garrotxa. A part dels Hostalets, també celebren la festa grossa Santa Pau i Tortellà. Els dos municipis han preparat tota mena d’actes amb les respectives mesures anticovid. La música serà el plat fort de les dues festes amb concerts de tota mena i de grups com Relat, Blackiss, Guillem Roma o Kozama. A Santa Pau també han apostat per retransmetre algun dels actes a través de les xarxes socials.

Tortellà ja ho té tot a punt per la seva festa major (David Planella)

Música, música i més música. Les festes majors de Santa Pau i de Tortellà aposten per la varietat musical per fer una celebració sense contagis i arribar a tots els públics. Al municipi de l’Alta Garrotxa, hi actuaran grups locals com Relat o Kozama. També hi serà l’osonenc Guillem Roma. Tots ells actuaran a la plaça del Mercat. Ho faran amb mesures excepcionals i amb les entrades exhaurides. Ho explica l’alcalde de Tortellà, Josep Reig.

 

 A Santa Pau han apostat per portar la música a diferents espais i així repartir més el públic.  La Comissió de Festes i l’Ajuntament han programat concerts de flamenc, pop rock o rumba, entre altres. L’alcalde del municipi, Pep Companys, explica que malgrat ser una festa marcada per una pandèmia, es faran més concerts que mai.

 

A Santa Pau no hi faltarà el tradicional Playback. Es farà amb aforament limitat igual que altres activitats com espectacles infantils o una sessió de DJ des del balcó i que es podrà seguir per les xarxes socials. A Tortellà també hi haurà màgia, teatre i focs artificials; tota mena d’actes que serviran, encara que sigui per una estona, per apartar-nos del context que vivim i no perdre l’esperit de les festes majors de poble.

Respon