Santa Pau millora la qualitat del subministrament elèctric

L’actuació s’ha fet a la zona de la Cot i Santa Margarida. Gràcies a una reforma important s’han pogut substituir les torres de fusta i augmentar l’amplada de banda. També s’han complert les demandes d’alguns pagesos redistribuint alguns suports fora dels camps de conreu. 


Les obres que ha dut a terme Elèctrica Curós permetran millorar el servei elèctric d’una norantena de veïns del municipi de Santa Pau. L’entorn rural de la Cot i Santa Margarida podrà tenir a partir d’ara més amplada de banda i una xarxa més segura i respectuosa amb el medi ambient. L’obra s’ha portat a terme juntament amb el vistiplau del Parc Natural i ha permès redistribuir el nombre de torres elèctriques respectant els camps de conreu. El director tècnic d’Elèctrica Curós és Josep Pujadas: “Tota la línia estava feta amb suports de fusta. Hem canviat aquestes torres per pals de formigó i suports metàl·lics”

L’obra de millora ha permès reduir el nombre total de torres elèctriques. S’han retirat 55 suports i se n’han instal·lat 30, en una distància de línia de més de 3 quilòmetres i mig. Segons Pujadas, l’obra també té impacte en la qualitat del servei: “Ampliem bastant la potència i qualitat que tindrà el sector”

Segons el director tècnic d’Elèctrica Curós de mica en mica es portaran a terme actuacions similars en altres derivacions de la xarxa de la companyia. Són obres, però, que tindran lloc en els propers anys.

Respon