Santa Pau presentarà una queixa a Endesa per quedar-se sense llum gairebé tot un dia

Una avaria de la companyia elèctrica Endesa va deixar quasi tot el dia d’ahir sense llum als clients de Santa Pau. El seu alcalde lamenta la falta de comunicació i de reacció i ara volen presentar una queixa formal a la companyia pel servei rebut.

santa pau nit

Santa Pau es va quedar sense llum gairebé tot ahir (Santa Pau)

La incidència es va detectar a primera hora del matí, a dos quarts de vuit del matí d’aquest dimecres. Els afectats van ser els clients d’Endesa a Santa Pau però també els de la companyia telefònica Vodafone que es van quedar sense cobertura. El servei es va restablir cap a dos quarts de set de la tarda després d’arreglar el problema. En declaracions a Ràdio Olot, l’alcalde de Santa Pau Pep Companys ha explicat que troben a faltar un contacte directe amb una persona fiable amb qui parlar.

L’avaria de quasi onze hores va suposar també pèrdues per a negocis com restaurants, supermercats i botigues d’alimentació. Per això, volen presentar una queixa formal perquè Endesa dispensi un altre tracte a Santa Pau.

Fonts d’Endesa van explicar al consistori que es va tardar tant perquè van caure dos pals de llum a una zona de difícil accés propera a Batet.

Respon