Santiago Vilanova exposa a la Sala Oberta 2 del Museu amb l'ecologia com a referent

‘Art i ecologia’. Aquesta és la temàtica de l’exposició del polifacètic periosita i artista Santiago Vilanova que s’estrena aquest dissabte a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. Els seus quaderns de viatge i les diferents obres pictòriques són alguns dels elements més destacats de la mostra.   

Obra Santiago Vilanova

Una de les obres de Vilanova 

Nascut a Olot, Santiago Vilanova ha desenvolupat la seva carrera entre el periodisme i el món artístic. Entre els lligams que hi ha entre aquestes dues facetes sobresurt l’ecologia i la preocupació pel medi ambient. Aquesta passió per l’entorn natural es pot veure en aquesta exposició que porta per títol ‘Art i ecologia. Paisatges volcànics i paradisos oceànics’. Vilanova es declara ferm en les seves conviccions que es poden palpar en la seva obra i treballa també perquè més artistes del país s’hi impliquin.

Els quaderns de viatge

Per definir la tasca periodística i artística de Santiago Vilanova, la directora dels Museus d’Olot, Montse Malloll, fa servir expressions entorn a la natura i la cultura. Una vessant que combina també amb la de viatger i per això demana que els que visitin l’exposició es fixin en els seus quaderns de viatge.

Fitxa tècnica

L’exposició ‘Art i ecologia’ de Santiago Vilanova s’inaugura aquest dissabte a les dotze del migdia a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. Es podrà veure fins el 20 de novembre. La mostra es complementa amb una taula rodona sobre art i naturalesa que es farà el 15 d’octubre. Hi participaran el mateix Vilanova, Narcís Comadira i Claudi Casanovas.

Respon