El santjoanenc Pep Cargol, nou director esportiu del Basket Saragossa

El fins ara entrenador del primer equip canvia la banqueta pels despatxos i es converteix en el màxim responsable de confeccionar la plantilla aragonesa. El seu objectiu és estabilitzar l’equip a la lliga ACB i donar protagonisme al planter.  

Pep Cargol ha estat primer entrenador dels últims mesos (Basket Saragossa)

El Basket Saragossa vol començar una nova etapa de la mà de Pep Cargol. L’exjugador de Sant Joan les Fonts ha acabat aquesta temporada com a primer entrenador del primer equip a la lliga ACB i, amb patiment, ha aconseguit l’objectiu de la permanència. Ara, el seu futur se separa de les banquetes, però es manté lligat al club aragonès, on ja fa deu anys consecutius que és. Al Saragossa, Cargol ha estat jugador del primer equip (i capità), entrenador de categories inferiors, assistent i primer entrenador a la lliga ACB i, des d’avui, també director esportiu.

Se’l considera un home de la casa i ell serà l’encarregat de substituir Salva Guardia i planificar la temporada que ve a la màxima competició estatal de bàsquet. En declaracions al web del club, el santjoanenc ha explicat que vol “estabilitzar esportivament l’equip en funció de la situació econòmica i atorgar un paper important als joves valors del planter”.

Respon