Seat s’inspira en la Garrotxa per al seu nou model

Es dirà “Volcano” i la companyia té previst presentar-lo l’any que ve a la comarca. Es tracta d’un model mix entre 4×4 i turisme. D’aquesta manera la Garrotxa se suma al SEAT León o SEAT Ibiza i formarà part dels models amb noms geogràfics que té la firma. 

Imatge del nou Volcano (Seat)


L’essència de la Garrotxa serà present sobre les quatre rodes. A partir de l’any que ve es començarà a fabricar el nou model de la marca Seat que tindrà segell garrotxí. Es dirà “Volcano” i estarà inspirat en els volcans de la Garrotxa. Ho explica la directora general de comunicació de la companyia espanyola, Cristina Stein.

 

“Volcano” tindrà entre 4 i 7 places. Vol ser un model mix de muntanya i carretera i estarà disponible únicament en gasolina. SEAT preveu fabricar-ne 600.000 unitats durant l’any que ve a la planta de Martorell. La marca ha anunciat que tots aquells garrotxins que vulguin comprar el cotxe tindran un descompte en el seu finançament. La companyia automobilística ja ha obert la llista d’espera per adquirir el nou “Volcano”. Només cal entrar a la seva pàgina web i fer la reserva.

 

—— Aquesta notícia ha estat escrita el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents ——

 

El nou volcano es començarà a fabricar l’any que ve (Seat)

Respon