Sentència ferma en contra de l'obertura d'una sala de festes al Pou del Glaç

La sentència que prohibeix l’obertura d’una sala de festes al carrer Pou del Glaç d’Olot ja és ferma. Ni l’ajuntament ni els propietaris han recorregut la decisió judicial que anul·lava la llicència per ser massa propera als habitatges.

discoteca pou glaç

La plataforma veïnal que es va presentar el 2009 (NaciolaGarrotxa.cat) 

Les comunitats de propietaris d’alguns habitatges del Pou del Glaç, de l’avinguda Joaquim Danés i dels carrers Candi Agusti i Salvador Cros s’han sortit amb la seva. Han aconseguit que la justícia els doni la raó i anul·li una llicència donada el 2009 per obrir una sala de festes a una antiga fàbrica de la zona. El motiu és que no es complia amb les ordenances urbanístiques de la ciutat ja que la nova sala es feia massa a la vora de domicilis particulars. Una decisió que arriba quasi sis anys després de les intencions de l’empresa i quan aquesta ja fa temps que ha desistit de tirar endavant l’iniciativa empresarial.

Ara la sentència és ferma perquè les dues parts demandades, l’Ajuntament d’Olot i l’empresa Josep and Pepe SL, no han recorregut la decisió judicial del contenciós administratiu número 3 de Girona.

Respon