Sergi Arranz no fitxarà per l’Olot

El davanter figuerenc, un dels objectius dels olotins en el mercat d’hivern, es quedarà al Terrassa. El director esportiu de l’Olot diu que hi ha altres possibilitats sobre la taula. Sergi Raset també confirma a Ràdio Olot que s’està parlant amb Jose Martínez i que en els propers dies es decidirà si es queda o marxa.

Arranz va marcar de penal diumenge contra el Sant Andreu i ho va celebrar d’una manera peculiar (Terrassa FC)


Sergi Arranz ha acabat dient que no a la Unió Esportiva Olot. El davanter figuerenc del Terrassa, segon màxim golejador de Tercera Divisió amb 11 gols, interessava al club olotí, però al final no arribarà a la Garrotxa aquest mercat d’hivern. Ho explica el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


Raset assegura que Sergi Arranz no era l’únic objectiu de l’Olot en aquest mercat d’hivern i que sempre hi ha hagut altres noms de davanters sobre la taula. En els propers dies, espera concretar el fitxatge d’almenys un punta. Ara per ara, el director esportiu descarta reforçar altres línies.


Però, en principi, no s’espera cap sortida inesperada en aquest mercat d’hivern. L’únic jugador sí que podria marxar és el capità, Jose Martínez. Ja no va entrar a la convocatòria del primer partit de l’any, al camp de l’Andorra, i la seva situació continua sense resoldre’s. Sergi Raset l’ha actualitzada en declaracions a Ràdio Olot.


Es quedi o marxi Jose, Raset sí que confirma que aprofitant la finestra del mercat d’hivern el club farà fitxa a un altre central: Roger Barnils. Lesionat de llarga durada, l’osonenc es troba a la recta final de la recuperació i s’espera que en aquesta segona volta es pugui reincorporar a l’equip.

Respon