Sergi Mateo posa el regust esportiu al Sant Jordi d'estiu

El nutricionista del Girona acaba de publicar ‘Cocina que sales’, un llibre de receptes per a futbolistes de totes les edats i categories. És la seva segona publicació, després de ‘Se juega como se come’.


‘Cocina que sales’ es presenta com un llibre pràctic de cuina i nutrició per a jugadors i jugadores de futbol. És l’aposta de Sergi Mateo per aquest Sant Jordi. El nutricionista garrotxí del Girona FC en parla en declaracions a Ràdio Olot.


El nou llibre de Sergi Mateo no és només un receptari, sinó que vol anar més enllà. Vol fer “més entretinguda, nutritiva i senzilla” l’alimentació dels futbolistes. Proposa receptes per a cada moment de la temporada i sempre tenint en compte els objectius, la disponibilitat i els ingredients que es tinguin. Per això, ‘Cocina que sales’ està pensat per a tot tipus de jugadors, d’edats i categories diverses. Sergi Mateo va tenir la idea d’escriure’l ja fa dos anys i ara s’ha fet realitat.


El segon llibre de Sergi Mateo, ‘Cocina que sales’, té 350 pàgines i un disseny molt visual, en la línia del primer que va publicar el 2018: ‘Se juega como se come’. Fet a la Garrotxa, està editat per Edicions el Bassegoda i dissenyat pel laboratori creatiu Marejant la Perdiu. Ja és a la venda al preu de 35 euros.

Respon