En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sergi Mateo posa el regust esportiu al Sant Jordi d'estiu

El nutricionista del Girona acaba de publicar ‘Cocina que sales’, un llibre de receptes per a futbolistes
| 23 de juliol de 2020
Sergi Mateo posa el regust esportiu al Sant Jordi d'estiu

El nutricionista del Girona acaba de publicar ‘Cocina que sales’, un llibre de receptes per a futbolistes de totes les edats i categories. És la seva segona publicació, després de ‘Se juega como se come’.


‘Cocina que sales’ es presenta com un llibre pràctic de cuina i nutrició per a jugadors i jugadores de futbol. És l’aposta de Sergi Mateo per aquest Sant Jordi. El nutricionista garrotxí del Girona FC en parla en declaracions a Ràdio Olot.


El nou llibre de Sergi Mateo no és només un receptari, sinó que vol anar més enllà. Vol fer “més entretinguda, nutritiva i senzilla” l’alimentació dels futbolistes. Proposa receptes per a cada moment de la temporada i sempre tenint en compte els objectius, la disponibilitat i els ingredients que es tinguin. Per això, ‘Cocina que sales’ està pensat per a tot tipus de jugadors, d’edats i categories diverses. Sergi Mateo va tenir la idea d’escriure’l ja fa dos anys i ara s’ha fet realitat.


El segon llibre de Sergi Mateo, ‘Cocina que sales’, té 350 pàgines i un disseny molt visual, en la línia del primer que va publicar el 2018: ‘Se juega como se come’. Fet a la Garrotxa, està editat per Edicions el Bassegoda i dissenyat pel laboratori creatiu Marejant la Perdiu. Ja és a la venda al preu de 35 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum