S'espera una mobilització massiva d'aficionats de l'Olot a Peralada

La Grada d’Animació organitza un dinar popular a les dues i una concentració de seguidors a les quatre davant del Castell per anar caminant junts cap al camp. El Peralada fa jornada econòmica: les entrades costaran 5 euros per als seus socis i 10 per al públic general.


Si al mes de febrer, en un partit que era un derbi però que no era determinant, uns 300 seguidors de la Unió Esportiva Olot es van desplaçar a Figueres, ara els números es podrien disparar fins cap al mig miler. La previsió és difícil de fer perquè, com que el trajecte fins a Peralada és curt, no s’organitza cap autocar i els aficionats aniran amb cotxes particulars. A més, és el dia de Sant Jordi, però la transcendència del partit –l’Olot guanyarà la lliga en cas de victòria– i la proximitat amb l’Alt Empordà –hi ha 55 quilòmetres fins a Peralada– fan que es pugui parlar d’una probable mobilització massiva.

Dinar i caminada cap al camp

La Grada d’Animació de la UE Olot vol crear una marea vermella des de primera hora de la tarda: a les dues convoca els aficionats que vulguin a dinar en un bufet de davant del Castell de Peralada i a les quatre tothom es podrà afegir a la concentració per anar a peu cap al camp. Marc Olivas és un dels responsables de la Grada.

El camp i els preus

El Camp Municipal de Peralada és petit i només disposa d’una tribuna amb 350 seients. Gran part d’aquesta zona estarà reservada per al públic local, tot i que també hi haurà algunes localitats per a l’afició de l’Olot. La majoria de garrotxins, però, s’hauran d’ubicar a peu de gespa, al voltant del camp. Les entrades costaran 10 euros. El Peralada aprofita que el partit és tan important per convertir-lo en jornada econòmica, de manera que els seus socis i els del Girona també hauran de pagar; en el seu cas, 5 euros.

En aquest partit, l’afició de l’Olot ja podrà estrenar la bufanda oficial del club. S’ha posat a la venda aquesta setmana a un preu de 7,5 euros.

Respon