Setanta comerços participaran en el Shopping Nit d'Olot

Aquest serà el novè any que els establiments associats a l’Associació de Comerciants d’Olot organitzen aquesta nit de compres a la ciutat. Com a novetat aquesta edició, tothom qui presenti dos tiquets de compra obtindrà un regal directe.  


Una setantena de comerços obriran les seves portes aquest dissabte a la nit en la novena edició de la Shopping Nit Olot. De 20h a 24h de la nit els establiments associats a l’Associació de Comerciants d’Olot tindran obert i alguns oferiran promocions especials o faran activitats per als clients. El tret de sortida el donarà la banda de dixie ‘The Had Haussen Elàstic Band’ a les escales de Sant Esteve. El regidor de promoció econòmica en funcions de l’Ajuntament d’Olot és Estanis Vayreda.

 

La novena edició tindrà un canvi respecte a les anteriors. Aquest any els clients no hauran d’omplir un passaport per participar en un sorteig final, sinó que per la compra a dues botigues associades a l’ACO directament se’ls donarà un obsequi. Ho explica el dinamitzador de l’ACO Àngel Girona.

 

El Shopping Nit, juntament amb la campanya de rebaixes i la botiga el carrer, és una de les principals iniciatives de l’Associació de Comerciants d’Olot durant l’any.

Respon