Si els fesols de Santa Pau de l'Hostal dels Ossos parlessin…

‘Un home valent, culte i independentista de soca-rel’. Així defineix l’alcalde d’Olot al nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Sobre el seu futur, Mia Corominas, descarta que pugui ser Delegat del Govern a la demarcació però no es mulla sobre què pot passar al capdavant de l’Associació de Municipis per la Independència de la que Puigdemont era president.  

 Núria Torres, Josep Ferrés i Mia Corominas al Cinc Minuts Mes

Corominas en una entrevista al ‘5 Minuts Més’

Corominas considera un ‘amic’ a l’alcalde de Girona, amb qui tenien diferents projectes polítics conjunts ja sigui des del Dipsalut o com a alcalde d’Olot. Dissabte al migdia, Carles Puigdemont es va assabentar que seria el nou president de la Generalitat.

L’AMI i els fesols de Santa Pau

Puigdemont a banda d’alcalde de Girona deixarà la presidència de l’Associació de Municipis per a la Independència, l’AMI. Corominas és a hores d’ara un dels vicepresident d’aquesta entitat. Preguntat sobre si en serà el nou president, no diu que no, però creu que suposa un important volum de feina que veu difícil d’assumir sumat a l’alcaldia d’Olot i als temes de salut a la Diputació. El que sí que ha descartat Corominas és que pugui ser delegat del Govern a Girona en substitució d’Eudald Casadesús com apuntaven alguns rumors. De tot el que ha passat aquest cap de setmana, el que més lamenta l’alcalde d’Olot és el pas al costat d’Artur Mas.


Corominas, Ferrés i Torres al ‘5 Minuts Més’


Respon