Sílvia Abdela és l'autora del cartell del Carnaval

Sílvia Abdela ha fet el cartell del Carnestoltes d’Olot d’aquest any. En una entrevista a Ràdio Olot ha explicat com va anar el procés de tenir l’idea de posar un burro com a gran protagonista. Aconsella relaxar-se ja que l’estrès i els nervis no ajuden a la creativitat. Abdela ha explicat que volia fer un cartell amb marcada identitat olotina però diferent al dels altres anys.

Cartell Carnaval Olot 2016

El cartell és obra de Sílvia Abdela (Sílvia Abdela) 

El burro porta una careta, un dels elements del carnaval que acompanyen el cartell. Tot després d’haver fet una sessió de fotos en una granja de Les Preses. Abdela ha detallat que van fer fotos amb plumes i altres elements als diferents animals i van acabar seleccionat el que es veu el burro. No és el primer cartell que ha fet Abdela que ja hi té experiència professional amb el que qualifica com la seva passió i que ha acabat sent la seva feina.

Abdela ha explicat que el procés és més complicat del que pot semblar a primera vista. Una feina del dissenyador que admet que és poc coneguda pel públic, especialment quan es reben encàrrecs. Entre els seus somnis, Abdela ha explicat que li agradaria col·laborar amb el cartell del Sònar, el festival de Barcelona. Tot i això es mostra pragmàtica i assegura que estarà contenta amb poder-se dedicar professionalment al disseny com ara.

Respon