El Sismògraf comença a fer vibrar la Garrotxa

Aquest cap de setmana la seva Ona Expansiva ja ha arribat a les Planes d’Hostoles i dijous el festival donarà el tret de sortida a Olot. Enguany el certamen també comptarà amb actuacions més enllà dels quatre dies del festival a altres poblacions de la comarca. 

Imatge de la comapnyia CobosMika que protagonitzar+a l’Ona Expensiva d’enguany (Olot Cultura)


L’epicentre del Sismògraf serà Olot, però des de l’any passat el festival s’ha escampat per tota la comarca a través de la seva Ona Expansiva. Es tracta d’una iniciativa que porta a terme una de les companyies convidades i que ofereix l’oportunitat que altres poblacions garrotxines també gaudeixin de la dansa. Aquest cap de setmana l’Ona Expansiva ha fet la primera parada a les Planes d’Hostoles. La població ha gaudit de l’espectacle “Praise” de la companyia CobosMika, de la qual ens en parla amb més detall la directora artística del Sismògraf, Tena Busquets:

 

Tres actuacions a tres localitats

CobosMika serà la responsable de les tres actuacions que tindrà l’Ona Expansiva. Les dues que falten seran a Besalú, el mateix cap de setmana del festival, i a la Vall d’en Bas, una setmana després. En el primer cas es podrà veure el mateix espectacle que a les Planes, que gira entorn del concepte de l’aigua. A la Vall es podrà gaudir d’un espectacle protagonitzat pel planter de la companyia.

L’Ona Expansiva és una iniciativa que es va arrencar l’any passat i que aquest any repeteix amb el mateix nombre d’actuacions. Busquets no amaga que els hi agradaria expandir-se encara més:

 

Aquest dijous el Festival Sismògraf donarà el tret de sortida a la seva desena edició. Fins diumenge s’han programat una trentena d’espectacles que agruparan més de cent artistes vinguts de tot el món.

Respon