Sisu Lagares porta la família Wallace cap a Girona en la segona part de la història

‘Els germans Wallace i la llança de Sant Jordi’ és la segona novel·la del garrotxí Sisu Lagares. Aquesta història és la continuació de la que va veure la llum l’any passat i que suposava l’entrada de l’autor en el món de la ficció.

 

portada_germanswalaceillançasantjordi

Segon llibre de ficció i tercer de la carrera de Sisu Lagares. Lagares, nascut a Besalú, segueix apostant per la família Wallace que ja va protagonitzar una història entorn al llac Ness. Ara les aventures es traslladen en un camp de golf a les comarques de Girona, tal i com ha explicat l’autor a Ràdio Olot. A partir d’aquí, comencen a passar les històries.

El llibre editat per Curbet edicions compta amb les il·lustracions d’Alex Santaló. El còmic de Santaló ha estat un dels més venuts per Sant Jordi. Com el títol diu, la intenció és que el llibre sortís per Sant Jordi i poder-lo presentar però al final la presentació oficial es farà més endavant.

La història ja se sap que tindrà una trilogia ja que Lagares amb el seu fill ja pensen en quina història els hi poden passar a partir a aquesta peculiar família escocesa.

Respon