S’obre el pàrquing de Sadernes amb el 50% de l’aforament

Aquest cap de setmana serà el primer que s’obrirà la zona d’aparcament que dona accés a un dels punts més visitats de l’Alta Garrotxa. Només hi haurà capacitat per a 75 vehicles. Una mesura que, segons el Consorci de l’Alta Garrotxa, s’ha pres per evitar aglomeracions.

El pàrquing de Sadernes (Ràdio Olot)


Es tracta d’una mesura temporal a l’espera de veure com avança la pandèmia i el desconfinament. L’entrada a la fase 2 de la regió sanitària de Girona ha permès que els ciutadans es puguin desplaçar dins la demarcació per fer activitats esportives a l’aire lliure. Per respectar aquesta mesura, el Consorci de l’Alta Garrotxa ha decidit obrir parcialment l’aparcament que hi ha a Sadernes després de mesos tancat. A partir d’aquest primer cap de setmana de juny ja es podrà utilitzar amb la meitat de l’aforament. Hi haurà capacitat per a 75 vehicles.

Se seguirà informant els visitants amb un punt d’informació ubicat al trencant de Montagut. Aquest punt ja va funcionar el cap de setmana passat i avisa els vehicles de les restriccions que hi ha a la zona i els alerta de les sancions que es poden posar. També recorda les mesures que cal seguir per tots aquells excursionistes que volen passar el dia a l’Alta Garrotxa.

Desaconsellen el bany

Les mesures del Consorci de l’Alta Garrotxa pretenen reduir els episodis de massificació que es donen en aquest sector de l’espai. A més, cal recordar que les autoritats sanitàries desaconsellen el bany i les activitats recreatives a zones d’aigua dolça amb poc cabdal durant la temporada d’estiu 2020, per tal d’evitar contagis.

Respon