Sol i contrast tèrmic a les Festes del Tura d’Olot 2019

La previsió meteorològica és de les més favorables dels últims anys. S’esperen temperatures que poden superar els 25 graus algun migdia. La Cercavila no perilla. Divendres tarda les Festes podran començar sense que la pluja faci la guitza.


Les possibilitats de pluja durant aquestes Festes del Tura són de les més remotes que es recorden en els últims anys. L’única possibilitat de ruixats és diumenge i dimarts a la tarda. La resta de dies no es preveuen pluges. Poden aparèixer alguns núvols, però el sol hauria de ser el protagonista.

Pel que fa a les temperatures, s’esperen nits fresques on el termòmetre pot baixar dels 10 graus i dies càlids amb temperatures que durant el migdia poden superar els 25º.

La Cercavila, sense perill

Pel que fa al primer acte de les Festes del Tura, no s’ha de patir. Tot apunta que la Cercavila es podrà celebrar sense incidències aquest divendres. L’any passat la pluja la va fer endarrerir i escurçar. Aquest 2019, sembla ser que el sol acompanyarà i la faràndula de la ciutat podrà sortir puntual de l’Hospici a tres quarts de sis de la tarda.

Respon