Som aquí

El CPA Olot es refà de la plata estatal guanyant amb molta autoritat el Campionat d’Europa. Un deu en la puntuació A i tres més en la B demostren la superioritat d’un equip que avui ha demostrat que és el millor. El Girona comet errors i acaba fora del podi; els italians Royal Eagles i Diamante queden segon i tercer, respectivament. 


Així hem viscut l’eufòria de les puntuacions a Ràdio Olot


Així han narrat David Planella i Pau Masó la coreografia del CPA Olot


La foto de família d’un Europeu inoblidable (David Planella)

Els títols dels balls han canviat de bàndol en l’Europeu de Barris Nord. ‘Sense opcions’ és com s’ha quedat el CPA Girona després d’haver patit una caiguda i un error en una de les figures importants del ball, i ‘Sóc aquí’ és el que ha dit ben alt el CPA Olot en cinc minuts sublims de coreografia. Les patinadores olotines han fet el més difícil: han esquivat la pressió que els suposava haver quedat segones al Campionat d’Espanya d’Avilés i han fet un ball perfecte que els ha catapultat a la primera posició continental.

Puntuació A: 9.5, 9.9, 10, 9.4, 9.4, 9.8, 9.5

Puntuació B: 9.7, 10, 10, 9.6, 9.8, 9.9, 10

Quatre deus, que es diu aviat. És el que ha firmat el CPA Olot, tot i sortir en vuitena posició, abans que el Diamante i el Girona. El grup de Ricard Planiol i Ester Fàbrega ha rebut la màxima puntuació possible per part d’un jutge en la puntuació tècnica i per part de tres més en l’artística. Per superar-lo, els rivals havien d’abastar la perfecció, i han quedat molt lluny d’aconseguir-ho. El Diamante, el campió italià, ha acabat per darrere del seu rival compatriota, el Royal Eagles, i el Girona no ha pogut competir perquè s’ha trobat amb una caiguda matinera i ha comès un altre error important. Aquests problemes han deixat les gironines fora del podi. L’altre equip català, el Masnou, ha estat sisè, per darrere del tercer grup italià, l’Evolution.

La classificació 

  1. CPA Olot (‘Sense opcions’)
  2. Royal Eagles (”Un oceà de memòries’)
  3. Diamante (‘Homo homini lupus’)
  4. CPA Girona (‘Sóc aquí’)
  5. Evolution (‘Cristalitzat’)
  6. Masnou (‘Sacrifici’)

Aquest és el tretzè títol europeu que guanya el CPA Olot en tota la seva història

Anna Quintana aixeca el títol europeu davant de les seves companyes (Pau Masó)

Respon