Teatre per als més petits aquest cap de setmana a Olot

Un any més arriba una nova edició del festival El Més Petit de Tots, un certamen dedicat a infants de 0 a cinc anys i que portarà dues propostes teatrals a la capital de la Garrotxa. A més divendres també hi haurà un taller sobre la música i l’idioma Braille. 


Ja fa quinze anys que Olot aposta per obrir les portes del teatre als més petits i oferir cultura, abans, fins i tot d’aprendre a parlar o caminar. Són propostes culturals pensades expressament per un públic infantil d’entre 0 i 5 anys. La responsable del festival a la ciutat, Esther Forment, explica a Ràdio Olot les dues propostes que es podran veure aquest cap de setmana.

 

A més d’aquestes propostes també hi haurà un taller divendres a la tarda sobre la música i l’idioma Braille. Tots els actes són exclusivament pensats per als espectadors que tindran i, per tant, tenen durades curtes i il·luminació i espais adaptats. Forment explica l’evolució que ha patit el festival durant els seus quinze anys de vida.

 

Els espectacles d’El Més Petit de Tots tindran lloc al Teatre Principal d’Olot. El públic i els infants se situaran dalt de l’escenari juntament amb els actors. L’espectacle de dissabte serà a les 11 del matí i diumenge hi haurà dues sessions, també a les 11 i a dos quarts de cinc de la tarda.

 

Respon