Teisa dobla els trajectes entre Olot i Figueres per donar més cobertura als estudiants

Fins ara només hi havia tres trajectes d’anada i tornada al dia, a partir del 16 de setembre passaran a ser sis. D’aquesta manera s’evitarà que els alumnes arribin tard a classe o tingui dificultats per tornar a casa. Actualment hi ha una vuitantena d’empordanesos que estudien a la Garrotxa.

Estació de TEISA a Olot (TEISA)


La demanda de l’Escola d’Art ha arribat a bon port. El centre olotí era el principal afectat per la falta de connexions per anar d’Olot a Figueres i viceversa. Fins ara els estudiants arribaven tard a classe per la manca d’horaris i a l’hora de marxar s’havien d’esperar tres hores per tornar a casa. Ara això ja no serà així, almenys pels alumnes empordanesos. El Departament de Territori ha doblat els trajectes de la línia Olot-Figueres. El seu portaveu a Girona és Pere Saló.

 

Actualment hi ha una vuitantena d’alumnes que viuen a l’Empordà i estudien a la Garrotxa. Des de l’Escola d’Art valoren positivament la mesura. El seu director és Toni López.

 

Des del centre olotí demanen ara seguir treballant per reforçar també altres línies com les que connecten amb el Ripollès o pobles com Amer. Els canvis a la línia entre Olot i Figueres entraran en funcionament a partir del 16 de setembre.

 

Respon