Tercer speed dating dedicat al sector de les activitats turístiques

El sector de les activitats turístiques de la Garrotxa és un dels que té vacants de feina per cobrir. Busquen sobretot persones amb coneixements d’idiomes que vulguin treballar caps de setmana i festius. Per aquest motiu, està previst fer una nova sessió d’speed dating el mes que ve. En les dues anteriors n’han sortit ja 16 persones amb feina.


Persones que sàpiguen anglès, francès, itàlia i/o alemany i que vulguin treballar en un sector que obliga a caps de setmana i festius. És els perfils professionals que busquen, amb dificultats, les empreses de guies, informadors o dinamitzadors d’activitats pensades per als turistes a la Garrotxa. Una feina per la qual asseguren que no troben personal i per això s’ha decidit tornar a fer una altra xerrada del que es coneix com a Ocupació en Xarxa i que inclou aquest speed dating on els candidats tenen tres minuts per convèncer de les virtuts de ser contractat. El conseller comarcal de promoció econòmica i turisme, Eduard Llorà, ha ressaltat que la demanda surt d’un sector en creixement.

Bon balanç

En la primera sessió, dedicada a treballs tècnics de grans empreses es van fer 22 entrevistes i 10 contractacions. En la segona, dedica al món de l’hosteleria, hi varen ser 20 empreses i 31 candidats amb nou entrevistes fetes i sis contractats. El regidor de promoció de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, ha explicat que aquest model de l’speed dating està donant resultats.

Inscripció

SI estan interessats en participar d’aquest speed dating d’activitats turístiques, el dia 2 de juny es farà una prova oral d’idiomes i el dia 12 la selecció, però cal inscripció prèvia a través d’un formulari web. De moment, ja hi ha cinc empreses inscrites.

Respon