Territori preveu presentar els estudis de la variant de les Preses a la tardor

Segons ha pogut saber Ràdio Olot, els documents estan a les acaballes però el Departament no veu possible tenir-los enllestits aquest estiu, tal com s’havia promès. De fet, ja fa més d’un any i mig que els documents estan encallats.


El 22 de juny del 2017, la Generalitat anunciava l’adjudicació dels estudis informatiu i d’impacte ambiental de la variant de les Preses. El primer es va adjudicar a l’empresa Ginoprosa Ingenieria per gairebé de 120.000 euros i el segon a la companyia Envers Environmental Services per poc més de 20.000. Tots dos tenien un termini d’execució de sis mesos. Ha passat més d’un any i mig i encara no se sap res dels dos. Fonts de Territori han explicat a Ràdio Olot que la previsió és posar a exposició pública els estudis aquesta tardor, concretament a l’octubre. Això suposarà un nou retard en l’entrega, prevista abans de l’estiu tal com va dir el conseller Damià Calvet en una visita el passat mes de maig a la ciutat d’Olot.

 

Territori ha assegurat a Ràdio Olot que en tot moment ha posat per davant el consens abans que el calendari i admeten que una de les empreses adjudicatàries dels estudis ha tingut problemes econòmics, tal com va avançar aquesta emissora. Des del Departament asseguren que els estudis podrien estar un mes a exposició pública durant la tardor. Abans de sortir a la llum, els documents

Respon