Robredo guanya el segon challenger consecutiu i remunta 42 llocs al rànquing de l'ATP

S’ha proclamat campió a Parma (Itàlia) tot just quinze dies després de ser-ho a Poznan (Polònia). En declaracions a Ràdio Olot, el tennista olotí diu que feia temps que es notava en un bon nivell.

Imatge: ATP

Amb 37 anys, Tommy Robredo no para. No només continua competint de manera professional, sinó que guanya. I no només partits, sinó tornejos. En quinze dies, l’olotí n’ha aixecat dos. El primer va ser al Challenger de Poznan (Polònia) i aquest cap de setmana passat també es va imposar al Challenger de Parma. Des d’Itàlia, on continua per disputar el de Milà, Robredo diu a Ràdio Olot que ja fa temps que sent que es troba en un bon nivell. Els resultats, creu, havien d’arribar.


Entre cella i cella

El que li agradria és estar a prop del TOP-100 del rànquing de l’ATP, on no entra des del 2016. Ara és el número 174 i això vol dir que ha remuntat fins a 42 llocs des de l’última actualització, quan era el 216è del món.


Amb la victòria a Parma, Robredo va escalar posicions i també es va convertir en el tennista més veterà a guanyar dos challengers en una mateixa temporada. L’olotí, que ara es troba bé físicament, té corda per estona.

 

Respon