Tommy Robredo no es rendeix

Després de guanyar un torneig al cap de cinc anys de l’última vegada, ara vol arribar al TOP-100 del rànquing de l’ATP. Té 36 anys i és el número 216, però diu que està bé físicament i que la victòria al challenger de Lisboa li ha donat confiança. El tennista olotí treballa per tornar als quadres finals de les millors competicions del món.

Tommy Robredo, quan va recollir els trofeus de Lisboa (Lisboa Belem Open)

 


És Tommy Robredo, en declaracions al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, subratllant la importància d’haver tornat a guanyar un torneig de tennis. Va ser a finals de maig al Lisboa Belem Open i ho va aconseguir cinc anys després de l’última vegada –el 2013, a Umag, Croàcia–. Havia passat massa temps, massa lesions i massa patiment, i l’olotí no va poder contenir les llàgrimes a la pista.


Els challengers, el trampolí

El torneig que Robredo va guanyar a Portugal era un challenger, un tipus de competició de menys importància que els opens ATP que serveix als tennistes que estan més enrere en el rànquing mundial per sumar punts i escalar posicions –solen ser oportunitats per als més joves o per aquells que han patit lesions greus que els han fet caure a la classificació–. Ara, el veterà tennista olotí és el número 216 i, encara que sigui difícil, continua perseguint l’objectiu d’entrar al TOP-100 i tornar a les millors competicions del món.


Properes cites

Tommy Robredo té 36 anys i, un cop superades les lesions que li han amargat les últimes temporades, assegura que ara està bé físicament. La seva intenció és competir les properes setmanes a challengers d’Itàlia i Alemanya, i reprendre l’escalada al rànquing de l’ATP. Però abans, l’olotí té una cita a casa. La seva fundació organitza a partir de demà dijous i fins diumenge l’Open Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes a les instal·lacions del CN Olot.

Respon