Torna el Carnaval d'Estiu a la festa major de Sant Privat

El Carnaval d’Estiu tornarà a amanir, per segon any consecutiu, la festa major de Sant Privat. Aquest cap de setmana, també està de festa el barri de Pequín d’Olot.

carnaval d'estiu1

 

Aquest cap de setmana, se celebrarà la festa major de Sant Privat, una de les festes més esperades pels joves de la Garrotxa, sobretot pel carnaval d’estiu de demà dissabte. La tradició va començar quan uns nois van decidir anar disfressats pel seu compte a la festa, a l’organització els va cridar l’atenció, els va agradar la idea i van crear el carnaval d’estiu. Ho explica des de la comissió de festes, Paula Vergés.

A part d’aquesta activitat, a la festa major de Sant Privat també hi haurà actes per a totes les edats. Destaca la programació infantil, el partit de futbol entre el Sant Privat i el Bosc de Tosca i el Dj Marc Prick, a més del campionat de truc, l’ofici solemne i les sardanes. A banda de Sant Privat, també hi haurà festa major al barri de Pequín d’Olot. La novetat serà la festa de l’escuma per als més petits i, per als adults, es mantenen clàssics de cada any, com ara el playback, les sardanes i el sopar popular amb la cantant Jennifer Rojo. Des de l’associació de festes, Txell Tubert remarca que tota aquella gent que vagi a la festa del Pequín s’ho passarà d’allò més bé.

Les de Sant Privat i el barri de Pequín seran les festes d’aquest cap de setmana a la Garrotxa i, pel que fa la setmana que ve, l’últim d’agost, hi haurà la festa major del Mallol.

Respon