Torna el Garrotxinàrius

Per segon any consecutiu, es torna a fer aquesta proposta cultural, en què la música i el ball tradicional són els protagonistes.

Urbàlia-Rurana-1

Després d’haver tingut èxit l’any passat torna aquest any la segona edició del Garrotxinàrius. Tal i com ho ha explicat a Ràdio Olot la presidenta d’Ofolk, Sara Rodríguez, l’any passat els resultats van ser positius i hi va haver una alta participació, tant als tallers com a l’actuació de ball. Al festival d’aquest any vindran com a convidats el grup valencià Urbàlia Rurana i el grup internacional Aksak de Grècia.

Igual que a l’edició passada hi haurà un sopar Garrotxinàrius per totes aquelles persones que s’apuntin als tallers i al ball. El sopar es farà a 3 restaurants d’Olot que han preparat un menú especial. Per poder assistir s’ha de reservar abans del dia 22 de gener o sinó el mateix dissabte a taquilla.

Tot l’acte es farà a la Sala El Torín d’Olot. Entre les 4 de la tarda i les 8 del vespre es faran els tallers de ball dirigits al públic en general. A les 10 del vespre la banda Urbàlia Rurana donarà començament al ball amb ritmes valencians. Seguidament el grup Aksak oferirà un ball grec acompanyat amb ritmes d’aquest país balcànic. L’acte esta dirigit tant a persones balladores com a persones que només vulguin escoltar les cançons.

Respon