Torna el Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes amb canvis al format

Es presenta l’Open Memorial Santi Silvas, que es disputarà a les instal·lacions del CN Olot aquest mes de juny. Després d’un any sense celebrar-se, el torneig torna per donar més importància als tennistes de casa.

SantiSilvas2016_3

La presentació es va fer a Barcelona, just abans del Godó (Fundació Tommy Robredo)

Del 9 al 12 de juny torna a Olot l’Open Memorial Santi Silvas, el torneig per a tennistes amb cadira de rodes impulsat per la fundació Tommy Robredo. Després d’un any sense celebrar-se per motius professionals del jugador olotí, l’Open torna a La Garrotxa donant més importància als tennistes nacionals. Tommy Robredo ha explicat que amb aquest nou model es vol donar més protagonisme als “jugadors de casa”.

Tot i l’aposta pels esportistes nacionals, l’Open Santi Silvas també recolza als tennistes internacionals. Així, quatre dels millors jugadors de tennis de cadira de rodes formaran part del quadre i es trobaran a les instal·lacions del Club Natació Olot per disputar un torneig de round robin, on jugaran tots contra tots. En dóna més detalls el mateix Robredo.

El memorial Santi Silvas és la competició de tennis en cadira de rodes més important que se celebra a Espanya i va néixer el 2009, sent un homenatge a un soci i tennista del Club Natació Olot. A més d’aquest d’Open, la fundació també col·labora amb un projecte educatiu a les escoles i dóna suport al torneig que es farà el proper cap de setmana a Bosc de Tosca per a jugadors de futbol amputats.

Respon