Torna el ‘Let’s clean up Europe’ a Olot, Castellfollit i la Vall d'en Bas

Es farà aquest cap de setmana. Divendres a Olot, dissabte a Castellfollit i diumenge als pobles de la Vall d’en Bas. A Mieres els alumnes de l’escola el van celebrar dilluns. Aquesta iniciativa continental vol conscienciar de la presència de residus al nostre entorn.


A Castellfollit tornen a programar una neteja de la cinglera. Serà aquest dissabte a les 9 del matí fins a les 12 del migdia. El punt de trobada és el rellotge de la plaça de Sant Roc.

A Olot, l’Institut del Bosc de la Coma ha previst netejar el bosc que dona nom al centre. Serà aquest divendres de dos quarts de nou a dos quarts de deu.

A la Vall d’en Bas està previst fer una activitat de neteja dels camins rurals de la Vall d’en Bas i fer diferents actuacions als diferents pobles. El punt de quedada diumenge és a les nou del matí al local social de cada poble i la neteja durarà unes tres hores.

A Mieres, el Let’s Clean Up Europe es va fer el passat dilluns i era restringida dels alumnes de l’Escola Finestres. Les actuacions es van fer a l’entorn del municipi.

Respon