Tornen els playbacks de l’Hospital d’Olot

Aquest diumenge una cinquantena de professionals del centre garrotxí pujaran a l’escenari per una causa solidària. Per setena vegada, l’Hospital organitza una jornada lúdica i divertida per recaptar fons per la Marató de TV3. Després d’un any sabàtic, aquest 2019 els playbacks tornen al Teatre Principal. Amb les sis edicions anteriors, l’Hospital ja ha recollit més de 34.000 euros. 

Els Playbacks de l’Hospital d’Olot es faran al Teatre Principal (Ràdio Olot)


Aquest diumenge els professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es trauran la bata i agafaran el micròfon. Una cinquantena de treballadors del centre pujaran a l’escenari per un motiu solidari: recaptar fons per la Marató de TV3. Ho faran amb actuacions de playback. Una oportunitat única per veure metges, doctores i infermers com mai els hem vist. Ho explica una de les organitzadores, l’Imma Galán, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Aquesta serà la setena edició dels Playbacks de l’Hospital. Després d’un any d’aturada, una nova comissió organitzativa ha tornat a engegar la iniciativa. Segons Galán ho fan amb la mateixa il·lusió que l’anterior comissió.

 

L’espectacle tindrà lloc aquest diumenge 13 de gener al Teatre Principal d’Olot. Serà en dues sessions diferents: a dos quarts de cinc i a les set de la tarda. Hi haurà una quinzena d’actuacions amb cançons de totes les èpoques. Les últimes entrades es poden comprar a la pàgina web d’Olot Cultura. Amb les sis edicions anteriors, l’Hospital ja ha recollit 34.600 euros per la Marató de TV3 que enguany es va dedicar al càncer.

Respon