Josep Reig es compromet a treballar amb la Generalitat pel futur de la llar d’infants de Tortellà

El futur alcalde del municipi també demanarà la cessió de l’antiga rectoria al Bisbat per dotar-lo com un espai més pel poble.

Llar d’infants de Tortellà (Ràdio Olot)


El futur de la llar d’infants de Tortellà no depèn únicament de l’Ajuntament, sinó que també hi ha factors externs que el condicionen. El futur alcalde del municipi, Josep Reig d’Esquerra Republicana, ha explicat a Ràdio Olot que no es poden comprometre amb terminis, però sí a dedicar-hi “tots els esforços necessaris per trobar-hi una solució”. En aquesta línia, també ha dit que l’objectiu inicial de l’Ajuntament serà mantenir-lo amb l’ús pel qual es va construir: una llar d’infants.

 

Un dels altres temes que es comprometen a treballar és la pedrera dels Comuns, una zona que teòricament ja està rehabilitada però encara “no és segura del tot”. Per garantir-ho, demanaran un estudi que certifiqui que la zona és segura.

La rectoria, un projecte nou

A més de la pedrera, el nou equip de govern també vol adequar i conservar l’antiga rectoria en benefici del poble. Actualment està tancada i volen demanar al bisbat que els hi cedeixi el seu ús.

A més d’aquests projectes, el futur equip de govern vol analitzar l’ús que se’n fa actualment de tots els espais municipals per redirigir-los en cas que sigui necessari. Aquest és un objectiu a més de quatre anys vista.

Respon