Olot es posa la disfressa amb el Carnaval

A partir d’avui la ciutat viurà tres dies de rauxa amb una nova edició del carnestoltes. Des de l’organització asseguren que han procurat complementar la cita amb actes per a tota la família. La gran rua de dissabte sortirà a les cinc de la tarda i hi participaran més de 20 carrosses i milers de persones. A la nit, Orquestra Maribel actuarà al Pavelló Firal.

El rei i la reina del Carnaval han visitat Ràdio Olot (Jordi Barranco)

Després de tornar a ser premiades en els principals carnavals de la costa gironina, les colles garrotxines competiran aquest cap de setmana a casa. Una vintena de carrosses ompliran els carrers d’Olot de música i disbauxa. El president del CIT, Josep Andrés, diu al ‘5 Minuts Més’ de Ràdio Olot que, tot i retardar la celebració, cada vegada hi ha més competència.

 

El CIT es mostra satisfet pel fet que tots els públics gaudeixen del carnaval. La gran rua atrau els més grans i els més petits, però tant divendres com diumenge hi ha actes per tots els gustos com, per exemple, el recital de poesia eròtica o els playbacks al Teatre Principal.

 

La Rua del Carnaval d’Olot començarà a les 5 de la tarda des de l’antiga estació fins a la plaça Clarà. El concurs de carrosses obrirà la gana pel sopar de colles i  el posterior ball a càrrec d’Orquestra Maribel al Pavelló Firal. Tots els actes estaran presidits pel rei i la reina del carnaval olotí.

Respon