Tot és possible a Segona Catalana

No només a Segona B. A Segona Catalana, també falten deu jornades perquè s’acabi la lliga. El Bosc de Tosca és a set punts de la promoció d’ascens i no renuncia a arribar-hi, però els que s’hi juguen més són el Besalú i el Santa Pau. Els besaluencs es troben en plena lluita per evitar el descens i els santapauencs, cuers, s’han allunyat a vuit punts de la salvació.


El Bosc de Tosca, quart classificat, és el millor garrotxí de Segona Catalana i, a deu jornades perquè s’acabi la lliga, es mira la promoció d’ascens a set punts i l’ascens directe a nou. No són distàncies insalvables sobretot si tenim en compte que els grocs rebran a casa els tres equips que tenen per sobre: el Bescanó, tercer, l’Escala, segon, i el Guíxols, primer.


L’entrenador del Bosc de Tosca, Jan Miquel Salavedra, diu que han d’anar partit a partit (començant pel de diumenge al camp del Marca de l’Ham) i esperar. No depenen de si mateixos.


El Besalú va tombar el que fins aleshores era el líder, l’Escala, i va fer un pas endavant a la part baixa de la taula. Ara, és fora de la zona de descens per goal-average, però en aquesta situació ningú no pot estar tranquil perquè sempre sobrevola el fantasma dels descensos compensats. Es tracta de quedar al més amunt possible i aquest és l’objectiu que es va marcar Manel Puigvert quan va arribar fa un mes a la banqueta del Besalú. El nou entrenador diu que ara afronten un tram de calendari clau. Jugaran contra els dos equips que tenen per sobre: a casa contra el Camprodon, dissabte a les 4, i a fora contra el Porqueres.


El Santa Pau, en canvi, ho té més complicat que el Besalú; és cuer, a vuit punts del conjunt besaluenc. Dissabte, intentarà començar la remuntada, a casa, contra el Cassà (a 2/4 de 5 de la tarda). Mitja hora abans jugarà el Sant Jaume de Llierca. És el garrotxí més tranquil de Segona Catalana, perquè és lluny de dalt i de baix, però no es pot relaxar perquè els descensos compensats el podrien situar en zona de perill. Aquesta jornada el filial de l’Olot rebrà el Tossa.

Respon