Totes les estacions d'esquí del Pirineu gironí, en marxa

Vallter 2000 i Vall de Núria arrenquen la temporada de neu a mig gas. La inversió tèrmica i la pluja que ha caigut aquest cap de setmana no ha acabat d’ajudar les instal·lacions del Ripollès. Amb aquestes dues, totes les estacions gironines ja estan en funcionament.

nuria

Vall de Núria

 

Tot i que encara hi ha poca neu, les estacions han atret a centenars de persones que volien gaudir de la neu. Vallter ha obert amb gruixos d’entre 5 i 15 centímetres i espera poder fer treballar els canons de neu artificial aquestes nits per poder anar obrint més pistes gradualment. El director de Vallter, Enric Serra,  ha dit que han “inaugurat temporada obrint la pista de debutants i el parc lúdic”.

De la seva banda, Vall de Núria també ha obert portes aquest cap de setmana amb gruixos d’entre 15 i 25 centímetres. Els esquiadors que han accedit a les instal·lacions han pogut gaudir de la zona de debutants i de les onze pistes disponibles. En principi, Vall de Núria espera rebre 4.300 visitants durant aquest pont i ja ha penjat el cartell de complet a l’hotel del santuari, segons la responsable de comunicació de l’estació, Ruth Bober.

Pel que fa a la única estació d’esquí nòrdic gironina, Guils Fontanera, les instal·lacions van obrir divendres. La setmana passada ja van obrir portes les estacions situades a la comarca de la Cerdanya, La Molina i Masella, amb una gran afluència d’esquiadors. Per exemple, en nomes sis dies, Masella ja va superar els 5.000 esquiadors.

 

Respon