Trasllat ‘exprés'

La direcció de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa pretén fer el trasllat del Sant Jaume al nou equipament amb tan sols 24 hores. En declaracions a Ràdio Olot, el gerent del centre ha explicat que esperen que el gruix del trasllat es faci el dissabte 15 de novembre i es reserven l’endemà només per prudència. De fet, el diumenge les urgències es preveu que només estiguin operatives ja al Pla de Dalt.

Carles Puig en una entrevista a Ràdio Olot (Diana Matamoros) 

 

 

JORDI ALTESA | Un cop feta la inauguració i la jornada de portes obertes, comença el compte enrere perquè la gent es faci seu el nou Hospital. Ara ja es comencen a esterilitzar els quiròfans i a fer els diferents  processos i passos perquè d’aquí a una quarantena de dies tot estigui operatiu. Tal i com els va avançar a principis d’any Ràdio Olot, la intenció de la direcció de l’Hospital era fer un trasllat exprés amb 24 o 48 hores com a molt. El gerent del centre, Carles Puig, ha concretat que si tot va bé ho volen tenir tot llest el mateix dissabte dia 15 de novembre. Un pas més en el procés de trasllat que està fent el personal de l’actual Sant Jaume. En una entrevista a Ràdio Olot, Puig ha calculat que es tardarà entre 6 i 12 mesos a estabilitzar la situació i a tornar a la normalitat.

El 15 serà el dia del moviment de totes les persones ingressades amb ambulàncies i vehicles adaptats mentre que el 17 de novembre segueix sent el primer dia hàbil de funcionament del nou Hospital. A partir d’aleshores, per anar a consultes externes o a visitar un malalt, s’haurà d’anar al Pla de Dalt.

Respon