Travessar la riera de Riudaura deixa de ser un perill per als veïns de Bianya i Sant Joan

Després d’anys d’espera, els veïns dels dos municipis ja poden creuar la riera de Riudaura amb seguretat. Després de molt de temps d’insistència, el Ministeri de Foment ha arreglat la passarel·la de la N-260 que connecta els dos municipis per sobre del riu. Fins ara, els veïns de Llocalou havien de caminar per la carretera per arribar fins al veïnat de la Roureda.

 

La passarel·la de la N-260 que travessa la riera de Riudaura (Ràdio Olot)


Després de molt insistir, el Ministeri de Foment ha acabat les obres de millora de la passarel·la que travessa la riera de Riudaura al seu pas per Bianya. Es tracta d’un tram d’un centenar de metres que pertany a la N-260 i connecta el veïnat de Llocalou de Bianya i el de la Roureda de Sant Joan. L’alcalde del primer municipi, Santi Reixach, es mostra satisfet a Ràdio Olot.

 

Fins ara els veïns que volien anar d’un veïnat a un altre havien de creuar la riera de Riudaura per la carretera. El gran volum de trànsit que passa per la N-260 generava situacions de perill per als vianants. Ara això s’ha acabat. Foment ha instal·lat una passarel·la que permetrà travessar amb seguretat. Reixach assegura que no entén per què no s’havia arreglat abans.

 

Foment ja ha complert la seva part i ara li toca a l’Ajuntament de Bianya acabar detalls de l’obra. Pròximament es preveu que el pas de vianants es torni a tallar momentàniament, però des del consistori asseguren que en un termini màxim de tres setmanes l’obra es donarà per enllestida.

 

Respon