Tres lladres amb pistola assalten un pis d'Olot, lliguen l'amo i s'emporten diners

Els lladres van colpejar l’home i el van lligar amb els cables d’un ordinador de l’habitatge. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per enxampar els autors. És el segon assalt violent que es viu a la ciutat en un mes i mig.


Va passar el 18 de juliol a quarts de dotze de la nit en un pis de la carretera de les Tries. Segons avança el ‘Diari de Girona’, els tres encaputxats van demanar al propietari de la casa on tenia els diners i, al veure que es resistia, el van colpejar perquè parlés. El van amenaçar amb l’arma de foc i els ganivets que duien. També el van lligar amb els cables d’un ordinador que hi havia al pis. Finalment, van aconseguir endur-se diners, algun objecte de valor i van fugir amb un vehicle.

Quan la víctima va poder deslligar-se va trucar al 112 i, posteriorment, va relatar els fets als Mossos d’Esquadra i va presentar denúncia. Va ser atès pel SEM per les ferides, però no va haver de ser hospitalitzat.

Aquest és el segon assalt violent que viu la ciutat en un mes i mig. El 10 de juny passat tres lladres també van assaltar i apallissar un veí a casa seva i el van amenaçar amb armes de foc. En aquella ocasió, els lladres van regirar l’habitatge a la recerca d’objectes de valor, si bé no va transcendir si es van endur algun botí. La víctima va ser traslladada fins a l’hospital d’Olot per les contusions però el seu estat no era greu.

La Unitat Territorial d’Investigació té obertes dues investigacions per detenir els autors dels dos assalts.

Respon