Tretze esportistes garrotxins reben una subvenció de la Diputació

Els ajudarà a pagar-se les despeses. Tots tenen menys de 25 anys i han participat a Campionats d’Espanya. La meitat juguen a tennis taula.


La Diputació de Girona destina 2.650 euros a quatre municipis de la Garrotxa perquè subvencionin tretze esportistes amateurs de menys de 25 anys. Un és de Montagut, el triatleta Pol Espinosa, una altra de Maià, la gimnasta Berta Planagumà, i quatre són de Besalú: la nedadora Aina Fernández, les gimnastes Alba Solís i Marina Serra i el palista Martí Pelachs. Aquest no és l’únic jugador de tennis taula: dels set esportistes d’Olot subvencionats, un és un triatleta (Ernest López) i la resta són tots del Club Tennis Taula Olot: Arnau Roca, Víctor Flores, Sergi Bahí, Oriol Puigmal, Roman Natyna i Arashvir Singh.

Més enllà dels tretze garrotxins, la Diputació de Girona subvenciona 233 esportistes més de tota la demarcació. En total, s’hi gasta prop de 60.000 euros, 10.000 més que l’any passat. Aquesta línia d’ajuts a joves que practiquen esports individuals va començar el 2012.

Respon