Troben amb vida la dona desapareguda a les Planes d’Hostoles

Després de gairebé 24 hores de cerca, l’han localitzat a la Vall d’en Bas, on hi hauria arribat caminant. La veïna del municipi planenc va desaparèixer aquest dimecres al migdia i, a hores d’ara, els serveis d’emergència l’estan atenent.


Uns veïns dels Hostalets d’en Bas haurien donat l’avís després de localitzar una dona que demanava auxili cap a dos quarts de sis de la tarda. Els serveis d’emergències s’han desplaçat fins al lloc i han confirmat que es tractava de la veïna de les Planes desapareguda des de dimecres al migdia. Se l’ha trobat a una zona de camp a prop de la carretera de Coll de Condreu, a la zona de Can Tarrús. La dona de 70 anys, i que pateix demència, hauria anat caminant fins a la Vall d’en Bas.

Després de gairebé 24 hores de recerca i de trenta hores des de l’avís de la desaparició, els Bombers, Mossos i voluntaris han desmuntat el dispositiu ubicat al centre cultural del poble de les Planes.

Fins aquest dijous, la cerca s’havia focalitzat a la zona de les Planes, el Farnós i Sant Feliu. Hi han participat més d’una cinquantena de persones entre Bombers, Mossos, Agents Forestals i voluntaris. A més de dos helicòpters i tres patrulles canines.

 

Respon