True Detective, Extant i Vainglory avui a ‘La Carpeta'

A La Carpeta d’aquesta setmana els hi parlarem de dues sèries que han estrenat segona temporada ‘True detective’ i ‘Extant’. A més, coneixerem ‘Vainglory’ un dels videojocs més esperats per a Android i Apple.

true-detective-header


‘True detective’ és una de les sèries de moda i és que ha aconseguit seduir tan al públic com a la crítica. La sèrie americana va estrenar segona temporada la setmana passada, però la trama argumental no té res a veure amb la primera. La història ara està protagonitzada per quatre personatges principals nous i un escenari totalment diferent; una ciutat fictícia de Califòrnia. Aquesta segona temporada compta amb la incorporació d’actors tan coneguts com Colin Farrell o Rachel McAdams. Els espectadors poden seguir la sèrie a través de Canal+ Series, que ofereix la versió original subtitulada de forma simultània als Estats Units.

I una altra sèrie que ha estrenat segona temporada és ‘Extant’. La ficció produïda per Steven Spielberg està protagonitzada per Halle Berry, que dóna vida a Molly. Ella és una astronauta que després de passar un any a l’espai, torna al planeta Terra. Però Molly no torna sola, ho fa acompanyada del seu fill, un robot humà dissenyat pel seu marit degut a la infertilitat de Molly. En aquests nous episodis el personatge de Halle Berry descobrirà que ha posat en perill a l’espècie humana sense saber-ho. Per a aquells que no hagin pogut seguir la primera temporada poden fer-ho els dilluns a la nit a la cadena LaSexta.

I deixant de banda les sèries, parlem ara d’un videojoc. ‘Vainglory’ és un videojoc dissenyat per als sistemes iOs i Android i s’està convertint en el joc de referència d’aquest estil. ‘Vainglory’ és un MOBA per a mòbils, o el que ve a ser el mateix, un camp de batalla multi jugador en línia però dissenyat per a mòbils. ‘Vainglory’ s’ha inspirat en el conegut ‘League of Legends’ i la característica més important és que els controls estan molt ben aconseguits i permeten utilitzar a la perfecció el control tàctil, que normalment no és l’indicat en aquest gènere. L’objectiu del joc és crear una tàctica per tal de destruir la base de l’enemic. El joc es pot adquirir a través de l’Apple Store o de Google Play.
La Carpeta torna la setmana que ve amb més novetats culturals per consumir des de casa.

Respon